IT er centralt i langt de fleste virksomheder. Hos Rebel Minds har vi foruden en dedikeret og løsningsorienteret rådgivning om IT, også valgt at have fokus på IT-løsninger i alle vores øvrige specialer. Det valg har vi truffet, fordi vi også gennem vores øvrige konsulenter ønsker at kunne identificere de processer i virksomhederne, hvor IT kan forbedre performance eller direkte være løsningen på problemstillinger.

Analyse og behovsafdækning

Vi hjælper med at afdække dine IT-behov, så du får den eller de løsninger der bedst matcher dit behov, niveau og strategi.

Vi hjælper med udfærdigelse af IT-politik, sikkerhed og backup-strategi foruden naturligvis analyse af systemer. Vi kan tage fat i en konkret problemstilling og analysere den bedste løsning herfor, mens vi i andre tilfælde starter helt fra bunden og ser på virksomhedens forretningsmodel og strategi for fremtidig udvikling, inden vi sammensætter en fremtidsorienteret IT-løsning virksomheden kan vokse med.

IT-løsninger

De konkrete løsninger vi oftest rådgiver omkring, er opbygningen af virksomheders hjemmeside, der er ansigtet udadtil, og hvor vi ofte tager en markedsføringsvinkel inden vi konkret giver forslag til indhold og udvikling. I vores behovsafdækning tages der også stilling til f.eks. interne/eksterne hosting-løsninger af såvel Web/hjemmeside som kontor automation (Office pakke) og økonomi/ERP-systemer samt specialiseret kundesystem/CRM og specialiserede business intelligence/BI-systemer.

Hardware

Vi rådgiver om valg af både metode for intern/ekstern hosting og infrastruktur samt konkret hardwarebehov. Vi arbejder med såvel SoHo Nas løsninger som professionelle rackservere til den interne hosting-løsning. Vi hjælper også med at stille de rigtige krav til ekstern hosting og backupløsninger til såvel infrastruktur som sky-lager og sky-applikationer.

Fysisk implementering hos vores kunder sker i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, der vælges på basis af opgavens karakter og partnerens kompetencer.

Kontakt os venligst for en afklaring af din virksomheds nærmere behov.

Artikler

Links

  • Ingen links fundet

Kontakt

Tlf.: 71 99 33 03