udsagn

Disse 4 udsagn er fundamentet for vores virksomhed

  • Det at vælge den forkerte er dyrt.
  • Uvildighed er fundamentet for den rette ansættelse.
  • Behov, erfaring og fakta er grundlaget for alle beslutninger.
  • Samarbejde er baseret på gensidig respekt, troværdighed og integritet.

Hvad laver Rebel Minds?

Rebel Minds’ rolle er at sikre kvaliteten i dine fremtidige ansættelser, ved at være din uvildige mægler og rådgiver. Dette sker via vores kernekompetence, som er vores viden om rekrutteringsbranchen.

 

Vi kender rekrutteringsbranchen både i bredden og i dybden, hvilket sikrer at vi altid kan finde det bedste rekrutteringsselskab til netop din stilling. Alt sammen til den rigtige pris!

 

Vi hjælper med at skabe de bedste forudsætninger, for at kunne træffe det rigtige valg af rekrutteringsmetode og rekrutteringspartnere. Vi udvælger kun de relevante rekrutteringsselskaber, med en påvist track record, til at præsentere kandidater med den ønskede profil.

 

Vi sikrer optimal kommunikation mellem vores kunder og de relevante rekrutteringsselskaber samt de rette kandidater, og sørger for en høj kvalitet i processen – hele tiden med udgangspunkt I jeres behovsanalyse. Alt sammen for at optimere jeres beslutningsgrundlag når I skal ansætte den nye medarbejder. Vores formål er at I får en nyansat, der er af en bedre kvalitet, end den I alene ville have været i stand til at finde med samme tidsramme og budget.

 

Det samarbejde, som Rebel Minds ønsker med vores leverandører og kunder, er rettet mod de virksomheder der erkender, at for at kunne udnytte den moderne verdens muligheder mest optimalt, må man ikke glemme de grundlæggende værdier. Respekt, troværdighed og integritet.

hvad_laver_rebel_minds
syn_paa_branchen

Rebel Minds’ syn på branchen

Rebel Minds anser rekrutteringsbranchen som indeholdende en række aktører, der sætter professionel stolthed i deres arbejde, og har transparens mellem pris, process og udbytte.

 

Desværre indeholder rekrutteringsbranchen også andre aktører, hvor pengene vægter højere end den professionelle stolthed, hvor de vælger den nemme løsning, og uden egentligt branchekendskab påstår at kunne finde den rette medarbejder inden for enhver tænkelig branche.

 

Disse aktører er desværre med til at tjene opfattelsen af, at kvantitet er vigtigere end kvalitet, hvilket efterlader branchen med et tvivlsomt rygte, og dermed også troværdighed på bekostning af de aktører der dagligt leverer et arbejde af høj kvalitet.

 

Samtidig belaster disse aktører virksomhederne. Dette værende lige fra de daglige opkald fra en rekrutteringskonsulent til en forkert ansættelse, hvor virksomhederne bruger både tid og penge der i stedet kunne have bidraget til virksomhedens vækst.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om vores rekrutteringsløsning, og hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Udfyld kontaktformularen på denne side, og vi vil snarest kontakte dig for en uforpligtende dialog.

 

kontakt