udsagn

Rebel Minds tror på disse 8 udsagn er sande lige nu.

  • Det at vælge forkert er dyrt.
  • Virksomheder er mennesker, resten er bare inventar.
  • Mennesket er grundet teknologien blevet en vare.
  • At vælge det rigtige menneske i en stilling er mere end bare et akademisk fagligt betinget valg.
  • Rekrutteringsbranchen har i dag for lidt fokus på de personlige kompetencer.
  • De bedste resultater leveres af mennesker der udfører meningsfyldt arbejde.
  • Samarbejde er baseret på gensidig respekt, troværdighed og integritet.
  • Uvildighed er grundlag for den rette ansættelse, uden hensyntagen til personlige interesser som egne kandidater eller faste samarbejdsaftaler med rekrutteringsselskaber.

Hvad laver Rebel Minds?

Rebel Minds’ rolle er at sikre kvaliteten af din fremtidige ansættelse ved at være din uvildige mægler mellem potentielle kandidater og din virksomhed.

 

Kernekompetencerne er vores viden om mennesker og deres værdiskabende effekt i virksomheden samt vores indgående kendskab til rekrutteringsbranchen.
Dette muliggør at vi skaber de rigtige forudsætninger, for at kunne træffe det rigtige valg med udgangspunkt i en dybdegående behovsanalyse. Når denne er foretaget udvælges de relevante rekrutteringsselskaber, med en påvist track record, til at præsentere kandidater med den ønskede profil.

 

Vi sikrer optimal kommunikation mellem vores kunder og de relevante rekrutteringsselskaber samt de rette kandidater, og sørger for en høj kvalitet i processen ud fra den aftalte behovsanalyse. Alt sammen for at optimere dit beslutningsgrundlag når du skal ansætte din nye medarbejder, således at du får en nyansat, der er af en bedre kvalitet, end den du alene ville have været i stand til at finde indenfor samme tidsramme.

 

Det samarbejde som Rebel Minds indgår med leverandører og kunder er rettet mod de virksomheder der erkender, at for at kunne udnytte den moderne verdens muligheder mest optimalt, må man ikke glemme de grundlæggende værdier. Mening, Etik, Moral, Fællesskab og Dialog

hvad_laver_rebel_minds
syn_paa_branchen

Rebel Minds’ syn på branchen

Rebel Minds anser rekrutteringsbranchen som indeholdende en række aktører, der sætter professionel stolthed i deres arbejde, og har transparens mellem pris, process og udbytte.

 

Desværre indeholder rekrutteringsbranchen også aktører, hvor pengene vægter højere end den professionelle stolthed, vælger den nemme løsning, og uden egentlig branchekendskab påstår at kunne finde den rette medarbejder inden for enhver tænkelig branche.

 

Disse aktører er desværre med til at tjene opfattelsen af at kvantitet er vigtigere end kvalitet, hvilket efterlader branchen med et tvivlsomt rygte, og dermed også troværdighed på bekostning af de aktører der dagligt leverer et arbejde af høj kvalitet.

 

Samtidig belaster disse aktører virksomhederne, lige fra de daglige opkald af en rekrutteringskonsulent til en forkert ansættelse, bruger virksomhederne både tid og penge der i stedet kunne være gået til virksomhedens vækst.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om vores rekrutteringsløsning, og hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Udfyld kontaktformularen på denne side, og vi vil snarest kontakte dig for en uforpligtende dialog.

 

kontakt