Om os

Rebel Minds er et rådgivningshus, der gennem vores dokumenterede kompetencer både teoretisk og praktisk, samt store nationale- og internationale erfaring kan følge, udfordre, uddanne og støtte vores kunder 360 grader rundt fra strategien i bestyrelseslokalet til implementeringen i maskinrummet.

 

Vores Mission er at,

”Rebel Minds skal skabe værdi og fremdrift for den enkelte kunde og dennes virksomhed.
Rebel Minds er et professionelt rådgivningshus, der med kompetence og erfaring – lokalt og internationalt kan følge, udfordre, uddanne og støtte vores kunder, fra strategien i bestyrelseslokalet til implementeringen i maskinrummet i et fair samarbejde”.

Vores services er delt under en fælles platform for Forretningsudvikling på følgende hovedkategorier:

Disse services formidles på fire måder: Rådgivning, Implementering, Support og Undervisning.

Uanset hvilken service der måtte være tale om, ønsker vi at vores formidling opleves som værende;

  • Nærværende
  • Fleksibel
  • Kompatibel
  • Personlig

 

Vi lægger stor vægt på at vores arbejde, væremåde og samspil med omverdenen i øvrigt, gennemsyres af konsistente værdier, der er til at stole på.

 

  • Ordentlighed – i de aftaler vi indgår med vores kunder
  • Troværdighed – i det vi gør
  • Ærlighed – overfor hinanden
  • Ansvarlighed – vi følger kunden hele vejen
  • Passion – vi brænder for at udvikle virksomheder
  • Tillid – et ord er et ord, og vi ønsker det er gensidigt

 

Vi ønsker, at dét vi gør, giver mening!

 

Som rådgivere har vi et ansvar for, at værdierne også spejles i vores CSR-politik. CSR er ikke kun en politik for os selv, men også noget, vi påvirker vores kunder positivt med. Se vores CSR-politik her.

Historie

Rebel Minds blev etableret af Christian Dalgaard i marts 2017, som rådgiver for virksomheder i rekrutteringsforløb.

Arbejdet var ud fra kundens krav, stilling og budget at være virksomhedens tovholder på processen, og etablere kontakt til det rette rekrutteringsselskab. Ved ganske særlige henvendelser forestod man rekruttering direkte for virksomheder. Det blev imidlertid klart, at en del rekrutteringer (i første omgang) ikke nødvendigvis var den rigtige løsning, for den situation kunden befandt sig i, hverken i forhold til det daglige arbejde eller det strategiske mål.

Derfor inviterede Rebel Minds i 2018 dygtige partnere med særlig kompetencer indenfor Økonomi, Salg og Markedsføring samt IT ind i ejerkredsen, for sammen at kunne transformere virksomheden til et allround rådgivningshus.